Chunky Nail Polish... Ιδέες για την κορυφαία τάση

Chunky Nail Polish2

Τα Chunky Nail Polish είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια. Πρόκειται για μια από τις πιο εύκολες ιδέες για να ανανεώσετε το μανικιούρ σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τους χρωματικούς συνδυασμούς που σας ενδιαφέρουν. Επιλέξτε ένα χρώμα βάσης και εφαρμόστε το Chunky Nail Polish της αρεσκείας σας από πάνω. Το συγκεκριμένο βερνίκι είναι στην ουσία ένα διάφανο συνήθως μανό με στοιχεία glitter.

Chunky Nail Polish3

Chunky Nail Polish4Μικρά και μεγάλα πολύχρωμα σχήματα καρδιάς, πολυγώνων, κύκλων και ότι μπορείτε να φανταστείτε, απλώνονται με την βοήθεια του βερνικιού αυτού πάνω στο νύχι σας. Αυτός είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταμορφώσετε πλήρως το μονόχρωμο κατά τ’ άλλα μανικιούρ σας.

Chunky Nail Polish5

Chunky Nail Polish6Βρείτε λοιπόν το Chunky Nail Polish που θέλετε και εφαρμόστε το σε όλα τα νύχια σας ή σε μερικά εξ αυτών. Έτσι απλά, με μια κίνηση θα αποκτήσετε ένα υπέροχο μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Chunky Nail Polish7

Chunky Nail Polish8Προχωρήστε ένα βήμα παραπάνω στη δημιουργία ενός υπέροχου μανικιούρ. Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δουλέψει και φτιάξτε διάφορες παραλλαγές με το εντυπωσιακό αυτό μανό.

Chunky Nail Polish9

Chunky Nail Polish10Δοκιμάστε για παράδειγμα να κάνετε ένα γαλλικό μανικιούρ με τελείωμα Chunky Nail Polish αντί για την κλασσική λευκή ή χρωματιστή γραμμή. Επίσης, δημιουργήστε ένα πλάγιο σχέδιο με αυτό το ιδιαίτερο βερνίκι ή ένα ombre manicure.

Chunky Nail Polish11

Chunky Nail Polish12Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρωματιστά σχήματα που περιέχει το συγκεκριμένο είδος μανό μπορούν να απλωθούν στην επιφάνεια του νυχιού σας τόσο σε ένα πυκνό στρώμα, όσο και διάσπαρτα.

Chunky Nail Polish13

Chunky Nail Polish14Όλα τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση. Το λευκό και το μαύρο είναι ίσως οι πιο συνηθισμένες και όμορφες επιλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα υπόλοιπα χρώματα δεν δείχνουν υπέροχα.

Chunky Nail Polish15

Chunky Nail Polish16Δοκιμάστε ως βάση το μπλε, το μωβ, το λιλά και όποια άλλη απόχρωση εσείς επιθυμείτε. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα Chunky Nail Polish με μονόχρωμες ασημί, χρυσές ή και πολύχρωμες νιφάδες για να το ολοκληρώσετε.

Chunky Nail Polish17

Chunky Nail Polish18 

 

 

 

 

 

πηγη:beautetinkyriaki



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου