Τι είναι το ακρυλικό μανικιούρ και πώς θα το εφαρμόσετε;

Beautiful evening nails

Τα περιποιημένα άκρα είναι ένα στοιχείο που κάνει την κάθε γυναίκα να ξεχωρίζει. Τα όμορφα νύχια απογειώνουν  το στιλ σας και ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την κάθε σας εμφάνιση.
 
Βέβαια, δεν είμαστε όλες οι γυναίκες το ίδιο τυχερές. Κάποιες διαθέτουν δυνατά νύχια και άρα να μπορούν να τα διαμορφώσουν όπως ακριβώς θέλουν. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και εκείνη η μερίδα των γυναικών όπου τα νύχια τους σπάνε διαρκώς και δεν μπορούν να διατηρήσουν κανένα μανικιούρ πάνω από 2 μέρες. Αυτή είναι συνήθως και η μερίδα που καταφεύγει στην επιλογή του ακρυλικού μανικιούρ. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αφού τα νύχια σας αμέσως μεταμορφώνονται.

Αν πάλι, δεν γνωρίζεται περί τίνος πρόκειται και πως αυτή η μέθοδος θα εφαρμοστεί και θα μεγαλώσει τα νύχια σας, παρακάτω θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε.


1.Τι είναι το ακρυλικό μανικιούρ;
Το ακρυλικό μανικιούρ δημιουργείται από τον συνδυασμό μείγματος σκόνης και υγρού. Η εκάστοτε nail artist αναμειγνύει την σκόνη με το υγρό και με τη βοήθεια ενός πινέλου απλώνει το προϊόν στο νύχι μας. Το ακρυλικό μανικιούρ δεν χρειάζεται ακτίνες φωτός για να επιτευχθεί. Όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα δουλέψει το υλικό η nail artist. Τέλος αποτελεί την ιδανική επιλογή αν θέλετε να επεκτείνετε το μήκος των νυχιών σας ή να αλλάξετε το σχήμα τους.


2.Πως εφαρμόζεται το ακρυλικό μανικιούρ;
Το ακρυλικό μανικιούρ μπορεί να γίνει από την nail artist. Καλό θα ήταν πριν κλείσετε ραντεβού να έχετε σιγουρευτεί ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις επιθυμίες σας. Η ειδικός συνήθως χρησιμοποιεί tips ή φόρμες νυχιών προκειμένου να πετύχει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Το ακρυλικό μανικιούρ δεν βλάπτει τα νύχια μας αρκεί να γίνεται με μέτρο και συνέπεια.


3.Τι είδους υλικά χρησιμοποιούνται;
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται δεν είναι συγκεκριμένα. Όλα κρίνονται από το τι αρέσει σε εσάς και φυσικά ποια υλικά διαθέτει η nail artist που έχετε επιλέξει.


4.Ποια είναι η διάρκεια ζωής που έχει ένα ακρυλικό μανικιούρ;
Η αλήθεια είναι ότι τα ακρυλικά νύχια χρειάζονται συντήρηση και αρκετή περιποίηση. Μια επαγγελματίας αναφέρει ότι κάθε 2 με 3 εβδομάδες  είναι μια καλή περίοδος για να επισκεφτείτε την τεχνίτρια νυχιών και να περιποιηθείτε το μανικιούρ σας.

 Evening nails
Pink manicure ideas
 Sandy nails
 Ideas of evening nails
 White french nails
 Summer bright nail design
 Oval nails
 Red dress nails













πηγη:gynaikamagazine