GREEN VIBE

 

Το έντονο πράσινο, αυτό του δάσους, είναι μια καταπληκτική απόχρωση από τον κόσμο των μεταλλικών χρωμάτων. Μυστήριο, βαθύ και ανατρεπτικό, το πράσινο του δάσους είναι ιδανικό για να φορεθεί πάνω σε μακριά νύχια για να αναδείξει την λάμψη του.


CHROME STYLE

 

Το chrome λουκ αποτελεί μια ανατρεπτική μόδα στα μεταλλικά μανικιούρ. Στο εικονιζόμενο λουκ το chrome είναι σε αποχρώσεις του σκούρου ροζ, ενώ στην βάση κυριαρχούν κρύσταλλοι και λαμπερά αξεσουάρ.


THE MIRROR

 

Το απόλυτο μεταλλικό chrome λουκ έχει εμφάνιση καθρέφτη. Το λουκ είναι τολμηρό και δομείται με ειδική σκόνη που δίνει το εφέ του chrome στυλ. Η ασημένια απόχρωση είναι από τις πιο διαδεδομένες, αλλά μπορείτε να παίξετε και με άλλα χρώματα για πιο έντονα αποτελέσματα.


RED NET

 

Το ρομαντικό κόκκινο σε μεταλλική υφή χαρίζει τα πιο καυτά μανικιούρ. Σε αυτή την περίπτωση το κόκκινο αποτελεί την βάση και πάνω της έχουν τοποθετηθεί διακοσμητικά σε μορφή πλέγματος. Η συνολική εμφάνιση του μανικιούρ ανήκει στις πιο καυτές ιδέες του nail art.


BRONZE SHADE

 

Ακόμη μια χαρακτηριστική απόχρωση της τάσης των μεταλλικών είναι η μπρονζέ. Το χρώμα ταιριάζει καλύτερα σε μακριά νύχια όταν είναι ανοιχτό και σε πιο κοντά όταν μέσα περιέχει σκούρες αποχρώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαρίζει τα πιο πομπώδη μανικιούρ.


GOLD METALLIC

 

Το χρυσό όταν γίνεται μεταλλικό, είναι πάντα εντυπωσιακό. Για να δώσετε το απόλυτο glamour λουκ στο μανικιούρ σας, επιλέξτε το UP FRONT & PERSONAL, την ξεχωριστή απόχρωση χρυσού της OPI. Φορέστε το σε μακριά νύχια, ή συνδυάστε το με άλλες αποχρώσεις σε ένα πετυχημένο nail art.


SHINY PURPLE

 

Το απαλό, ανάλαφρο μεταλλικό μοβ Girly Grounge της essie είναι η τέλεια απόχρωση για τα κορίτσια. Θα αναδεικνύεται μοναδικά τόσο σε μακριά, αλλά και σε μεσαία νύχια. Η απόκοσμη λάμψη του είναι και το απολαυστικό χαρακτηριστικό αυτού του χρώματος.


WILD GREEN


 


Τα glitter nails εντάσσονται και αυτά στην μεγάλη τάση των μεταλλικών απόχρωσεων. Πιο συγκεκριμένα, το ημιμόνιμο χρώμα DRIVES ME WILD από την GEL.IT.UP by GIUP®, είναι μια δυναμική και εντυπωσιακή απόχρωση, η οποία είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσει το χειμερινό σας outfit σε απόλυτα glamorous.


GREEN FANTASY


Στην ΝailBase θα βρείτε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις, που θα σας κερδίσουν. Η Glam and Glits ειδικά έχει μια ποικιλία από
glitter, shimmer, mood effect, and glow acrylic. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνα τους ή να τα αναμείξετε και να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά nail looks.











πηγη:imodaeinaitexni