Navy Blue Nails... Chic, καλοκαιρινά και υπέροχα!

 Novelty of fall nails

Βρισκόμαστε πια στην καρδιά του καλοκαιριού. Η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, οι εξορμήσεις στην παραλία συχνά φαινόμενο και το μυαλό σας βρίσκεται μόνο στις διακοπές. Και μέσα σ’ όλα έχετε και ραντεβού με τη μανικιουρίστ.
 
 Δεν πιστεύω να το ξεχάσατε. Και αν ισχύει κάτι τέτοιο γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Όχι απλά για να σας το υπενθυμίσουμε αλλά και με προτάσεις. Γιατί για εσάς δουλεύουμε. Για να σας βλέπουμε κομψές και τέλειες. Με όλες τις νέες τάσεις σε μακιγιάζ, μαλλιά και νύχια.

 

Όσο αφορά το τρίτο λοιπόν, σας έχουμε τα καλύτερα. Δύο λέξεις μόνο αρκούν: Navy Blue! Ότι πιο chic, καλοκαιρινό και υπέροχο. Ταιριάζει με όλα τα looks αφού θεωρείται ουδέτερο. Είτε βρεθείτε σε κάποιο νησί για τα πρώτα σας μπάνια, είτε απλά κάνετε τις βόλτες στο κέντρο είναι το πλέον κατάλληλο χρώμα.

 Festive nails

Φυσικά μπορείτε να το κρατήσετε σαν βάση και να αφήσετε τη μανικιουρίστ να δημιουργήσει. Ταιριάζει με όλα σχεδόν τα χρώματα και φυσικά μπορείτε να επιλέξετε μία shimmer ή μεταλλική υφή βερνικιού σε navy blue απόχρωση.

 Blue nail art

Αυτό έχει να κάνει με τη διάθεση σας αλλά και την περίσταση. Επίσης αν θέλετε μονοχρωμία χωρίς nail art μπορείτε εύκολα, να το κάνετε μόνες στο σπίτι. Απλά θα πρέπει πάντα να ακολουθείτε τους κανόνες των ειδικών. 

 Blue gel nail polish

Απλώνετε πρώτα το base coat, στη συνέχεια δύο στρώσεις βερνικιού ώστε να αναδειχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το χρώμα και τέλος το top coat.

Beautiful new year's nail

Και για να δείχνει ακόμη ωραιότερο το μανικιούρ σας απλώστε μικρή ποσότητα ελαίου ενυδάτωσης γύρω από τα νύχια, κάνοντας απαλό μασάζ,  ώστε να απαλύνετε την περιοχή.


 January nails









πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου