Standing out of the Crowd

 Αποτέλεσμα εικόνας για nails 2020

Τα καλύτερα μανικιούρ της εποχής του φθινοπώρου δεν υστερούν σε τεχνοτροπία, αλλά ούτε και σε φαντασία. Μάλιστα, έχουν δημιουργηθεί για να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Ανακαλύψτε τα top trends που απογειώνουν την τέχνη του μοντέρνου μανικιούρ.
 
GAME OF COLORS

 

Το εντυπωσιακό nail art θυμίζει πίνακα ζωγραφικής. Πολυμορφικά σχέδια και χαρούμενα χρώματα συνδυάζονται για να αποδώσουν ένα παιχνιδιάρικο, ανατρεπτικό μανικιούρ το οποίο απευθύνεται σε εκείνες που ψάχνουν κάτι ξεχωριστό.
 
WINTER BLUE

 

Οι αποχρώσεις της limited edition THE TRIBE από την Gel.it.Up, σας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο απολαυστικών χρωμάτων. Το μπλε αποτελεί must επιλογή για τον χειμώνα, ενώ η απόχρωση του θα κλέψει τις καρδιές όλων των γυναικών που αγαπούν ένα καλό, σκούρο χρώμα.  

R-R-R by GEL.IT.UP

HALF & HALF


Τα μανικιούρ με μίνιμαλ άποψη κάνουν παιχνίδι και το φθινόπωρο. Το εικονιζόμενο λουκ εκπνέει μια glamorous αισθητική, η οποία ερμηνεύεται με τη χρήση του μαύρου και της μεταλλικής βάσης. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το εντυπωσιακό, γεωμετρικό σχέδιο στα άκρα.
 
CELTIC KNOT


Η νέα, φθινοπωρινή collection SCOTLAND από την OPI, κάνει παιχνίδι με τις καλύτερες φθινοπωρινές αποχρώσεις. Στο εικονιζόμενο λουκ, το σκούρο λαδί συνδυάζεται με το απαλό baby pink και μαζί δημιουργούν ένα μίνιμαλ, μοντέρνο μανικιούρ.
  You’ve Got that Glas-glow & Things I’ve Seen in Aber-green by OPI
 
NUDE PATTERN

 

Η nude βάση έχει αγαπηθεί πολύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι η προσθήκη ενός γεωμετρικού σχεδίου στην άκρη το οποίο καλύπτει το λευκό νύχι, ενώ δημιουργεί και ένα εξεζητημένο σχέδιο.
 
SILVER MIRROR


 

Τα mirror nails ανήκουν στη κατηγορία των ανατρεπτικών μανικιούρ, για αυτό και απευθύνονται στις γυναίκες που ψάχνουν κάτι ξεχωριστό. Αυτό που ξεχωρίζει στο εικονιζόμενο λουκ είναι η λεπτή, κόκκινη γραμμή που προσδίδει λεπτομέρεια στο συνολικό στυλ.
 
SURPRISE PINK


 

Το έντονο φούξια συνδυάζεται με ένα όμορφο half moon σχέδιο. Αυτό που αγαπάμε στα half moon μανικιούρ είναι ότι ταιριάζουν σε όλα τα στυλ, για αυτό και συνδυάζονται εύκολα τόσο με χρώματα, όσο και με διαφορετικές τεχνικές μανικιούρ.
 
VINTAGE TOUCH


 

Οι τεχνήτριες αγαπούν να δουλεύουν με μανικιούρ που περιλαμβάνουν στολίδια, ειδικά όταν μιλάμε για vintage. Τα 3D Vintage nails συνδυάζουν χάρη και στυλ, ενώ με τον σωστή δόμηση δεν υστερούν σε πρακτικότητα. Παίξτε με τα ανατρεπτικά στολίδια και τα χαριτωμένα stickers!











πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου