Είστε καλεσμένη σε γάμο; 7+1 μανικιούρ που μπορείτε να επιλέξετε

Nails trends 2018

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που τα περισσότερα ζευγάρια ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ενώ διανύουμε ήδη τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, δεν είναι λίγες οι celebrities τόσο της ξένης όσο και της εγχώριας showbiz
που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.  Πιθανότατα, λοιπόν, να είστε κι εσείς καλεσμένη σε κάποιο γάμο και να αναρωτιέστε τι μανικιούρ να κάνετε. 


Παρακάτω θα βρείτε 7 προτάσεις μανικιούρ για εκείνη τη μέρα που μπορούν να συμπληρώσουν αλλά και να αναδείξουν κάθε σας στιλιστική επιλογή. Εξάλλου, οι λεπτομέρειες δεν είναι που κάνουν τη διαφορά;


1.Οι χρυσές λεπτομέρειες πάνω σε μια ουδέτερη βάση είναι ένα μοντέρνο- minimal στιλ ιδανικό τόσο για νύφες όσο και για καλεσμένες που θέλουν να δώσουν βαρύτητα στις λεπτομέρειες.


q1


2.Τα ροζ περλέ νύχια αποτελούν μια εναλλακτική του λευκού, ενώ θα χαρίσουν επιπλέον λάμψη στην εμφάνισή σας. 


q2


3. Αγαπάτε το "γαλλικό" αλλά όχι τα συνηθισμένα πράγματα; Μια ασημένια γραμμή ή μια γραμμή από glitter είναι η ιδανική πρόταση για το γαλλικό μανικιούρ σας. 


q3


4. To baby blue φέρνει στην επιφάνεια τη ρομαντική μας διάθεση. Ο ρομαντισμός και η γαλήνη του το κάνουν την ιδανική απόχρωση για αυτή την περίσταση.


q4


5. Το χρυσό ξεχωρίζει για την κομψότητά του. Αν έχετε αποφασίσει να συνδυάσετε το φόρεμά σας με χρυσές λεπτομέρειες, τότε αυτή είναι η πρόταση που σας ταιριάζει.


q5


6. Αν πάλι θέλετε να κρατήσετε μια ισορροπία στην εμφάνισή σας, το κλασικό γαλλικό μανικιούρ είναι αυτό που χρειάζεστε.


q6


7. Τέλος, αν  έχετε κουραστεί να βλέπετε παντού τις ίδιες αποχρώσεις και τα ίδια σχέδια, το παρακάτω μανικιούρ είναι αυτό που ψάχνετε. Ουδέτερη βάση με έντονα σχέδια. Πρωτότυπο, μα πάνω από όλα ρομαντικό.


q7

 


  





πηγη:gynaikamagazine